Избрани Новини

Детенцето в Габрово починало от травма в тила и кръвоизлив, засега няма задържани и обвиняеми по случая

Крими

18-01-2019, 10:49

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Установени са и изгаряния от втора и трета степен по шията и лицето на момиченцето

Смъртта на бебето на година и седем месеца от Габрово е възникнала от травма в тила и кръвоизлив в меките тъкани. Това сочат данните от извършената аутопсия, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура в Габрово Людмила Рачева.

Както съобщи velikotarnovo.utre вчера, родителите поверили за малко грижите за момиченцето на свои приятели – мъж на 33 г. и жена на 27 г. Смъртта му е настъпила в техния апартамент. Около 21 часа на 16 януари майката сигнализирала, че то е в тежко състояние. Пристигналите на място лекари и полиция установили смъртта. Травмата е получена няколко часа преди майката на детето да подаде сигнал, че то е с изгаряния и в тежко състояние, сочи съдебно-медицинската експертиза. Установени са от медиците изгаряния от втора и трета степен по лицето и шията на бебето.

Разследването по случая продължава, като до момента задържани и обвиняеми няма, посочи Людмила Рачева. Образувано е досъдебно производство по чл.115 за убийство. Установяват се начините, по които детето е получило травмата, както и изгарянията.

 

 

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов