Избрани Новини

На съд за опит за убийство в дискотека в Поленица

Обвиняемият В.Б., по прякор "Малкия фараон“, е от Сандански

Окръжна прокуратура – Благоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу В.Б. (на 28 години) за направен от него опит за умишлено убийство – престъпление по чл. 118, ал.1, пр. 1, вр. чл. 115, ал. 1, вр. чл. 18, ал. 1 от НК.

Обвиняемият В.Б., по прякор „Малкия фараон“, е от гр.Сандански.

Късно вечерта на 26.08.2017 г. той отишъл в заведение - дискотека „Масса клуб“ в с.Поленица. Около 02:25 ч., докато седял на бара, до него приближил Д.С., който го ударил по главата и го напсувал. Двамата се сдърпали, но били разтървани от техни приятели.

След този инцидент В.Б. излязъл от входната врата на заведението и се насочил към изхода, като в дясната си ръка държал сгъваем нож. След него се появил и Д.С., който го блъснал. Непосредствено след това обвиняемият Б. се обърнал и замахнал с ръка в посока към С., но последният успял да предотврати удара и се отдалечил.

Силно афектиран от действията на опонента си, В.Б. тръгнал след него към тоалетните и го нападнал с ножа. Нанесъл му пет удара, с които причинил на пострадалия прободно-порезни рани в гръдната и коремна област. Двамата се сборичкали и счупили стъкло, след което били разтървани от портиера на заведението.

Д.С. бил откаран до лечебно заведение в гр.Сандански, където му била извършена спешна животоспасяваща операция.

Предстои делото да продължи в съда.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)