Избрани Новини

Гответе се за "Зимен празник Белица - Семково“ 2019

Очакват се любители на ски спусканията и спортните игри от цяла България

Останал верен на себе си, кметът на Общнао Белица Радослав Ревански кани на 23.02.2019 г. любителите на ски спусканията и спортните игри от цяла България да вземат участие в спортните надпревари. За  почитателите на хубавата македонска песен на сцената, разположена в непосредствена близост до хотел „Бор“, за всички гости на празника ще пее Райна с Мъжката фолклорна група от Годлево. Освен с песните си от македонския край, Райна ще се представи и с  прекрасните си балади, дискотечни парчета и песни с ориенталски ритъм.
И тази година зимния празник ще се проведе под патронажа на кмета на община Белица Радослав Ревански в именития планински курорт „Семково“ в сътрудничество с ректората на Техническия университет, Университета по архитектура, строителство и геодезия и с гостоприемството на хотел „Бор“ .
Миналата година празникът събра над 2000 посетители. На "Зимен празник-Белица-Семково" 2019 Радослав Ревански очаква броят на любителите на зимните спортове, почитателите на известната певица Райна и посетителите на празника значително да се увеличи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов