Избрани Новини

Лили Иванова е най-слушаният естраден певец за 2018-та

В челната тройка на класацията са още Тони Димитрова и Васил Найденов

Лили Иванова се изкачи на върха на класацията за най-стриймван естраден изпълнител у нас за 2018 г. Певицата, чиято нежна визия рязко контрастира на мощния й глас, доказа, че и след близо 60-годишната си кариера продължава да държи в плен сърцата на меломаните не само с концертната си дейност, която събира с лекота над 15 хиляди в три поредни вечери в НДК, но и чрез технологиите на 21-ви век.
За това свидетелства класацията на A1Xplore Music, според която потребителите на платформата са слушали най-много произведенията на Иванова през 2018 г., пише в."Български новини". Челната тройка на класацията се оформя още от Тони Димитрова и Васил Найденов.
Най-слушаната песен независимо от жанра и произхода на изпълнителя пък е „Чужди усмивки“ на Йонислав Йотов – Тото, посочва справка в чарта. В топ 10 влизат още Solo (Clean Bandit и Деми Ловато), „Искам да бъда с теб“ (Криско и Тита), „Хайвера“ („СкандаУ“), „Плакала“ (KAZKA), „По-полека“ (Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“), Kalinka (Morandi), Havana (Pavell & Venci Venc’), “Да не спим“ (Йоана) и Let You Love Me (Рита Ора).



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов