Избрани Новини

Цветанов пред ГЕРБ-Банско: Ръководството на партията стои твърдо зад кмета Икономов

Общинската организация на ГЕРБ в Банско до този момент няма загубени избори.

Ръководството на ГЕРБ стои твърдо зад кмета на Банско Георги Икономов. Сигурен съм, че структурата на партията в Банско ще продължи да бъде една от първите в страната и ще спечели отличен резултат на местния и европейския вот догодина. Това заяви пред над 200 представители на ГЕРБ-Банско председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов по време на празнична вечер, с която заедно изпратиха изключително успешната 2018 година.
"Вярвам, че разумът ще надделее и проблемите в ски зона Банско ще бъдат решени, защото това е в интерес не само на любителите на зимните спортове, но и на децата, които трябва да имат пълноценен достъп до природата", посочи Цветанов пред актива на партията в Банско. Той изрази удовлетвореността си от най-новата придобивка на града - детска градина за близо 100 деца.
Кметът на Банско Георги Икономов благодари на Цветанов и на премиера Бойко Борисов за подкрепата през годините и за всичките проекти, които бяха реализирани на територията на общината. По думите му средствата, които получава общината от правителството, допринасят както за подобряването на средата за живот, така и за развитието на туризма. "Изпращаме изключително успешна 2018 година и за нас е голяма чест да го направим с един голям приятел на Банско - Цветан Цветанов", заяви Икономов и припомни, че общинската организация на ГЕРБ в Банско до този момент все още няма загубени избори.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)