Избрани Новини

В Лешница блъснаха млад пешеходец

Шофьорът-нарушител все още не е установен

На територията на област Благоевград станаха следните ПТП по време на празниците:

- На 23.12.2018г. около 14:35 часа в района на ул.“Първа“ в с.Гърмен лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от Р.К. /28г./ от Гърмен, завивайки наляво, блъска насрещно движещ се лек автомобил „Форд Фокус“ с 43-годишен водач от с.Огняново. При инцидента, със зачервяване в областта на челото, е пострадало 3-годишно момиченце от Гърмен, пътуващо в лекия автомобил „Фолксваген“, което след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. Детето е било поставено в обезопасителна система за деца. Пробите за употреба на алкохол на водачката на лекия автомобил „Фолксваген“ и на водача на лекия автомобил „Форд“ са отрицателни.

- На 21.12.2018г. около 19:20 часа между гр.Сандански и Кресна лек автомобил „Опел Корса“, управляван от 66-годишен водач от с.Дамяница, общ.Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се удря в предпазна  еластична ограда вляво от пътното платно. С натъртвания в областта на китката е пострадал 62-годишен мъж от с.Микрево, пътуващ в автомобила, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

- На 25.12.2018г. около 22:20 часа в с.Лешница, общ.Сандански, 34-годишен мъж от с.Лешница, пресичайки пътното платно, е блъснат от неустановено към момента МПС, в резултат на което същият е пострадал с навехнат глезен и без опасност за живота. Работата по установяване на извършителят на деянието продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов