Избрани Новини

"Мисия без граници" помага на Лия

Проведе се концерт с благотворителна цел

Всички, които познават „Мисията“, знаят тяхната мисия. Мисията да даряват добро не само по празници, не само на Рождество. Нека бъдем по-добри не само на Рождество - послание, което фондация „Мисия без граници“ всяка година с концерт отправят в Симитли, информират от пресцентъра на Общината.

Раждането на Исус е най-почитаният рожден ден по света, който „Мисия без граници” отпразнува с почести. Традиционният Рождественски концерт напълни залата на читалището в град Симитли. Талантливите деца и младежи от „Мисия без граници” разказаха историята за доброто и вярата в християнски песни, стихотворения  и сценки. Традиционната реч с послания към всички на пастор Емил Методиев ни накара да се замислим кое е важното в живота и колко много трябва да ценим всеки ден. Един час хвалебствени песни и послания за добрината в живота поднесоха деца и възрастни на всички гости в залата. Децата показаха как дарените ни от Господ блага можем да помогнем на всеки в нужда.

Концертът беше и с благотворителна цел. Всички в Симитли отваряме сърцата си за Лия. На детето трябват средства за рехабилитация. Лечението на Лияна може да бъде проведено в Болница за майки и деца "Нанхай" в Китай . 4-месечен курс на рехабилитация в клиниката ще им струва 25 000 лева, сума непосилна възможностите на семейството на детето. Средствата, събрани тази вечер, ще бъдат дарени за каузата на Лия.

 Банкова сметка в Първа Инвестиционна Банка

 IBAN: BG98FINV91502016465887

 BIC: FINVBGSF

 В полза на Лияна Спасова Ангелова



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)