Избрани Новини

Ловна вечеринка събра ловци и рибари от целия район

Организатори са Ловно-рибарско дружество "Сокол -1920“ и Община Сандански

Ловно-рибарско дружество „Сокол -1920“ и Община Сандански организираха за втора поредна година Ловна вечеринка в центъра на град Сандански.
Кметът на община Сандански Кирил Котев откри ловната среща с думите: „Радващо е, че показвате последователност в действията си. Точно преди година връчих на вашия председател решение на Общинския съвет, с което предоставихме имот, за да изградите свой Ловен дом. Виждаме, че проектът вече е факт и се радвам днес официално да ви връча разрешението за строеж. Надявам се догодина, отново по това време на годината, тук да виждаме не 3Д проект, а снимки от срещи и реализирани иницативи във вашия нов дом“.
Разрешителното за строеж бе връчено на Борис Щурков – член на Управителния съвет на ЛРД „Сокол – 1929“. А за здраве и сполука иконом Георги Танчев освети знамето на дружеството.
За да уважат инициативата, гости на вечеринката бяха кметът Кирил Котев с неговия екип, Борис Щурков – началник РУ Сандански и член на Управителния съвет, директорите на горски стопанства Катунци и Струмяни, управителният съвет на ЛРД „Сокол – 1920“ и голяма част от членовете на дружеството.
За празничната вечер бяха подготвени и много изненади. За творческата програма и настроението на всички на пл.„България“ се погрижиха Духовият  оркестър – Сандански, ТС „Празник“, Мъжката фолклорна група при Ансамбъл за народни песни и танци „Никола Вапцаров“ и специалният гост - народният славей на македонската песен – изпълнителката Ваня Найденова.
Празничната вечер завърши с томбола и чаша вино!Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден