2000 книги събра кампания на ГЕРБ-Пловдив

Новините

15-12-2018, 18:04

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

plovdivutre

Всичко от Автора

Тя е под надслов "Дари добро - стопли сърце“

Ръководителят на структурата на ГЕРБ в пловдивския район „Централен“ Георги Стаменов заедно със свои колеги дариха на възрастните хора от дома „Св. Василий Велики“ в Пловдив 2000 книги, които бяха събрани по време на кампанията „Дари добро – стопли сърце“. Инициативата беше организирана от администрацията на район „Централен“ с подкрепата на структурата на ГЕРБ в „Централен“.

Набирането на даренията стартира в началото на декември тази година и в него се включиха не само жители на Пловдив, но и доброжелатели от цялата страна. „Най-вълнуваща за нас е пратката на Симеон от Русе с няколко книги и ръкописно писмо, с което той поздравява всички възрастни хора за Коледа“, сподели директорката на заведението Нина Христова.

С поздрав за светли празници се обърна към домакините районният кмет Георги Стаменов. Той благодари на екипа си за организацията на кампанията, която „надявам се ще направи празника и цялата година по-хубава“, добави той. Сред дарените книги има много нови издания, които граждани са закупили и изпратили по куриер специално за кампанията.

Дом за възрастни хора „Св. Василий Велики“ на ул. „Коматевско шосе“ 28 в Пловдив има капацитет за 200 човека, като 34 от местата са част от отделението за лежащо болни.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен