Избрани Новини

2000 книги събра кампания на ГЕРБ-Пловдив

Новините

15-12-2018, 18:04

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

plovdivutre

Всичко от Автора

Тя е под надслов "Дари добро - стопли сърце“

Ръководителят на структурата на ГЕРБ в пловдивския район „Централен“ Георги Стаменов заедно със свои колеги дариха на възрастните хора от дома „Св. Василий Велики“ в Пловдив 2000 книги, които бяха събрани по време на кампанията „Дари добро – стопли сърце“. Инициативата беше организирана от администрацията на район „Централен“ с подкрепата на структурата на ГЕРБ в „Централен“.

Набирането на даренията стартира в началото на декември тази година и в него се включиха не само жители на Пловдив, но и доброжелатели от цялата страна. „Най-вълнуваща за нас е пратката на Симеон от Русе с няколко книги и ръкописно писмо, с което той поздравява всички възрастни хора за Коледа“, сподели директорката на заведението Нина Христова.

С поздрав за светли празници се обърна към домакините районният кмет Георги Стаменов. Той благодари на екипа си за организацията на кампанията, която „надявам се ще направи празника и цялата година по-хубава“, добави той. Сред дарените книги има много нови издания, които граждани са закупили и изпратили по куриер специално за кампанията.

Дом за възрастни хора „Св. Василий Велики“ на ул. „Коматевско шосе“ 28 в Пловдив има капацитет за 200 човека, като 34 от местата са част от отделението за лежащо болни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов