Избрани Новини

Благотворителният базар на PR студентите от ЮЗУ с успешен финал

"Дай малко, направи много!” бе мотото му

„Дай малко, направи много!” бе мотото на Коледния благотворителен базар, който успешно проведоха студентите от втори курс на специалност „Връзки с обществеността“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ и техният курсов ръководител. В два поредни дни каузата привлече вниманието на благоевградската общественост и академичната общност. Преподаватели, служители и студенти се включиха активно в инициативата на 11-и декември, която се проведе в Първи учебен корпус и заедно успяха да съберат 767 лева за децата от Преходното жилище в Благоевград.
Базарът продължи с голям емоционален заряд на 12-ти декември в центъра на града като част от културния календар на Община Благоевград. Сумата от 557 лева е добавената стойност, което дава основание на организаторите да определят каузата  като изключително успешно.
Ползите от събитието обаче са многостранни. Основната цел е изпълнена – със средствата от  инициативата ще бъдат подпомогнати децата от Преходното жилище. При подготовката и реализацията на базара бъдещите PR специалисти имаха възможност да надградят знанията и да усъвършенстват уменията си. Те оценяват високо и подкрепата на своите преподаватели, на местните институции и медии. В процеса на общуване с всички тях студентите се обогатиха, тъй като комуникацията стои в основата на избраната от тях професия.
Коледният благотворителен базар „Дай малко, направи много!“ се провежда за първи път тази година. Студентите са удовлетворени от резултата на съвместните си усилия, а техният курсов ръководител д-р Любомира Христова им обеща още много поводи за работа в реална среда.
Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)