Избрани Новини

На пътя - пияни, дрогирани, нередовни шофьори

Започнати са бързи производства

Бързо полицейско производство е започнато в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол. 40-годишният водач на л.а. „Фолксваген“ е проверен на ГП Е 79, дрегерът е отчел резултат 4.24 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е задържан с полицейска заповед за 24 часа.

Рилски полицаи са установили 27-годишен водач на л.а. „Мерцедес“ да управлява след употреба на наркотични вещества, проверката е извършена на пътя Рила – Кочеринови. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ. Задържан е с полицейска заповед за 24 часа, започнато е бързо полицейско производство по случая.

20-годишен водач на л.а. „Ауди“ от Сандански е установен от пътни полицаи от Рила да управлява след употреба на наркотични вещества, при последвалата проверка в автомобила са открити 110 г марихуана. Водачът е задържан за 24 часа, започнато е досъдебно производство по случая.

24-годишен водач на л.а. „Мерцедес“ е установен от бобовдолски полицаи да управлява след употреба на алкохол. Проверката е извършена при разклона за с. Паничарево, дрегерът е отчел резултат 2.00 промила алкохол в издишания въздух, бързо полицейско производство е започнато по случая в РУ Бобов дол. Водачът е задържан за 24 ч.

В края на миналата седмица кюстендилски пътни полицаи са установили непълнолетен водач на мотоциклет, който не е бил регистриран по надлежния ред. Проверката е извършена в района на с. Пиперков чифлик, по случая е започнато бързо полицейско производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)