Избрани Новини

Какво вещае за бъдещето гръцкият Нострадамус?

Паисий Атонски е известен още като отшелникът от Света гора

Паисий Атонски, известен още като отшелникът от Света гора и гръцкия Нострадамус, е един от най-известните ясновидци в южната ни съседка. Въпреки че неговите предсказания за бъдещето са изречени преди повече от 25 години, те все още се помнят добре и продължават да всяват страх, пише в."Български новини".
Монахът, живял през миналия век, успява да предскаже редица балкански катаклизми, включително бомбардировките над Югославия. Той предусеща още чернобилската авария, както и краят на СССР.
Паисий Атонски коментира и бъдещето на Турция, като предвижда страната да бъде разделена на три части. Едната територия ще е на кюрдите, а останалите ще си поделят хора от арменски и гръцки произход. Преди този момент да настъпи обаче, се очакват ожесточени военни действия и много пролята кръв.
Щом нивото на река Ефрат стане плитко, повече от 200 милиона китайци ще поемат към бойното поле, гласи друго зловещо предсказание на гръцкия Нострадамус.
Според него всички тези ожесточени битки ще доведат не само до големи промени в световния ред, но и до подмяна на моралните ценности у хората. Обичайните добродетели ще бъдат забравени, човеците ще се вкопчат в материалните придобивки и напълно ще занемарят духовното си развитие.
Най-лошото е, че бъдещето на религиозните храмове също е под въпрос. Дори духовниците ще се огънат под мощта на парите и ще забравят за истинската си мисия – спасението на човешките души.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов