Избрани Новини

Принц Кирил и Деси Тенекеджиева отново събират елитна публика

Ще се проведе благотворителният бал на Фондация "Стоян Камбарев“ в Лондон

Фондация за изкуство „Стоян Камбарев“ продължава да привлича нови приятели и съмишленици извън пределите на България, като представя младите си открития на  голямата международна сцена и ги подкрепя в осъществяването на техните мечти и проекти. След големия успех на първото издание, тази година отново ще се проведе бляскава гала вечер в Лондон, като интересът към събитието е толкова голям, че всички билети свършиха за седмица. Вторият благотвотворителен бал на Фондация “Стоян Камбарев” ще се състои днес, 18-ти ноември, от 19:00 ч. в легендарното Café De Paris в сърцето на британската столица.
Председателят на УС на фондацията Деси Тенекеджиева ще посреща лично гостите  заедно с патрона на събитието НВ принц Кирил - един от най-верните приятели и подръжници на тази благородната кауза и истински посланик на България по света.
Ето какво сподели той: „Голяма чест и удоволствие е да съм патрон на Фондация „Стоян Камбарев“ за втори пореден път. След като миналата година видях с очите си магичните изпълнения на младите музиканти, сега дори съм още по-развълнуван да участвам в тазгодишната гала. Публиката в Лондон е доста разглезена, що се отнася до музикални събития, но такава вечер, изпълнена с толкова впечатляващ талант и вкус е уникална дори за високите стандарти на британската столица. Впечатлен съм от несравнимата страст и енергия на Деси да променя живота на толкова много млади артисти, което е истински дар за нашата общност, а за мен е истинско  удоволствие да я подкрепям. Очарован съм и от прекрасното място, което Деси е успяла да осигури за бала тази година. “
С богата история, вече повече от девет десетилетия, култовият клуб в сърцето на Лондон е сред най-известните и елитни места за шоупрограми в света. Благородната мисия на Фондация „Стоян Камбарев“ са впечатлили собствениците и мениджмънта на Café De Paris, който стана партньор на събитието - нещо изключително рядко за клуба.
На галата ще присъстват около 170 специално поканени британски гости, представители на бизнеса, политиката, членове на благороднически фамилии, царски и кралски семейства, известни имена от шоубизнеса, както и част от българския елит в Лондон.
Специално от България за вълнуващото събитието ще пристигнат главните изпълнителни директори на основните парньори на Фондация „Стоян Камбарев” - Левон Хампарцумян, Нели Беширова, Емил Кайкамджозов и Драгомир Трухчев. Тази година към приятелското семейство на фондацията се присъединиха и няколко компании на едни от най-успешните български финансисти и бизнесмени във Великобритания - Мирослав Богдансалиев, Ево Стефанов и Фреди Василев, който ще предостави и високо технологичен подарък за един от участниците в търга с най-голям късмет.
Балът ще протече под формата на официална вечеря с изискано многостепенно меню, благотворителен търг и мултимедиен концерт-спектакъл, в центъра на който ще блестят музикалните звезди на фондацията - изящната класическа певица Мария Славова и младите виртуози пианистът Светослав Тодоров, братята цигулари Алекс и Мартин Зайранови и китаристът Георги Димитров-Жожо.
Гост-звезда ще бъде Тони Мур от Iron Maiden и Cutting Crew, който е приготвил впечатляваща изненада за всички. Водещи на спектакъла са очарователната британска актриса с български корени Девора Уайлд и 8-годишният талант Аштън Майърс.
Благотворителният търг ще бъде воден от уважаваният финансист Пол Карол - основател на първия клуб по дебати във Великобритания. Акцент ще бъдат произведенията на изкуството на младите художници и визуални артисти, които фондацията подкрепя и чиито картини откупи за търга: Калоян Илиев-Кокимото, Радослав Нинов-Руди, Нора Ампова, Велизар Димчев, Виктория Георгиева-Mouse, Огняна Серафимова, Мина Златева и Андрей Хамбарски, чиято работа определено ще бъде звездата на вечерта!
Сред ценните вещи на търга ще бъде и пълното фототипно издание на Четириевангелието на цар Иван Александър, дарено от своя издател Диляна Русева.
Eдни от най-известните в световен мащаб български спортни звезди - Григор Димитров и Христо Стоичков, за поредна година подкрепят благородната кауза на Фондация „Стоян Камбарев“, предоставяйки свои вещи за търга, а атрактивна реклама на България ще се излъчва по време на наддаването за ваканциите, предоставени от едни от най-луксозните хотели у нас.
Продуценти на бала са MOON FOX ltd и NOVA film - компаниите на Деси Тенекеджиева, а организацията е поверена на бутиковата събитийна агенция Diva Events London на Ирина Бехар и Биляна Тодорова. Комуникационен партньор за Англия е Linda Noor PR. Официален дизайнер на изисканото арт събитие е Кolchagov&Barba.
Партньори на благотворителния бал в Лондон са Café de Paris, Petroceltic, Avalon, IBA Bulgaria,  Milennium Bathroom, Methodia, Carding, Premier Tours, Катарджина Естейт, Prime Development, BeColor, Clique, агенция Metrica, както и разбира, се основните партньори на Фондация “Стоян Камбарев” – УниКредит Булбанк, Бон Марин Холдинг и Енекод АД.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)