Избрани Новини

Направиха първа копка по проект в Разлог

Реконструират и рехабилитират съществуващи общински пътища

С официална церемония започна изпълнението по проект „Реконструкция и рехабилитация на съществуващи общински пътища и съоръженията и принадлежностите към тях в Разлог и с.Елешница”.
На събитието присъстваха кметът на община Разлог инж.Красимир Герчев, председателят на ОбС - Разлог д-р Мария Копанарова, зам.кметът по икономически и правни въпроси Иван Гюров, експерти и специалисти от общинската администрация, жители и гости на Разлог.
Церемонията започна с тържествен водосвет, отслужен от отец Янко и отец Димитър, които благословиха начинанието и пожелаха здраве и успех на всички, ангажирани с реализацията на проекта. Бенефициент на проекта е община Разлог, като финансирането се осигурява от Програма за развитие на селските райони 2014-2020, съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.
Инж.Красимир Герчев направи символична „първа копка“ на стоителния обект, а председателят на ОбС - Разлог д-р Мария Копанарова преля менче с вода за успех. Инвестициите ще бъдат вложени в реконструкция и рехабилитация на път „Разлог – Бачево” в участъците на ул.„Изворите”, ул.„Тодор Александров”, ул.„Рила”, на пътя Елешница – Палатик– Черешово - в участъка на бул.„9 май”.
Целта на проекта е подобряване и възстановяване на транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката, с оглед осигуряване условия за безопасност на движението и добро отводняване на пътя.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов