Избрани Новини

Зам.министър Балабанов поздрави служителите на ОДМВР-Пловдив

Полицаите направиха демонстрация на умения и техники

Десетки бяха зрителите на церемонията за отбелязване на професионалния празник на полицията, която се състоя вчера пред спортна зала „Чайка“ в Пловдив. Директорът старши комисар Атанас Илков прие  тържествения строй на служители от сектор Специализирани полицейски сили, пред които за първи път бе начело знамето на дирекцията. Ректорът на Духовната семинария отслужи молебен за здраве и от името на Пловдивския митрополит подари на служителите икона с лика на Св. Архангел Михаил.

Гост на тържеството бе заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, който в приветствието си изрази уважение към всички служители на реда за проявения  професионализъм и високо чувство за дълг. Събитието бе уважено и от зам.областния управител Евелина Апостолова и главният секретар на Общинската администрация Борислав Димов, зам.кмета на община Пловдив Златин Велев, председателя на Общински съвет Савина Петкова, директора на ТДНС Тодор Ангелов, зам.началника на Щаба на сухопътните войски полковник Деян Дешков.

След тържествената част служителите на сектора направиха демонстрация на уменията и техниките, които владеят по полицейска лична защита,  за неутрализиране на масова безредица след спортно състезание, задържане и обезвреждане на извършител на престъпление, извеждане на барикадирал се е въоръжен мъж. Най-силни аплодисменти на публиката получиха четирите полицейски кучета, които заедно с водачите си изпълниха задачи, изискващи дисциплина и послушание.Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден