Избрани Новини

Хората от Петрич от сърце помагат на Крум

Сдружение "Заедно можем повече" организира благотворителен базар

„Купувам  неща и ги събирам, съхранявам ги за моята малка едногодишна дъщеричка, за да я науча да е Човек. Един ден ще й разкажа смисъла на всяка вещ…”
С тези думи една майка купуваше от благотворителния базар „Заедно за Крум”.
Стана ни мило…! Трогна ни ..!", пишат организаторите.
Базарът в Петрич и футболната среща на ОФК „Беласица” в с.Първомай, като поредни инициативи от благотворителната кампания, приключиха.
Обединението от сдружения, клубове, съюзи и училища в община Петрич изказват своята голяма благодарност към всички, които се включиха в базара и уведомяват за постигнатия общ резултат в размер на 13898,88 лева.
Да припомним:
Петричани организираха благотворителен базар в помощ на своя млад съгражданин Крум. Той се проведе днес на градския площад. Съгражданите му  изпълниха площада, искрено искайки да помогнат на младежа, внезапно пострадал, без никаква вина.

Крум беше пометен от лека кола в центъра на Петрич и остана с един крак. Сега се нуждае от протеза. Необходими са финансови средства за изработването и купуването й, затова нека всеки, който има възможност, нека помогне.

"Заедно за Крум! Успешно премина организираният базар в Петрич. Сега ви очакваме в с.Първомай!", канят организаторите от Сдружение "Заедно можем повече", които наистина заедно - с друти НПО-та, организации, училища и др., събраха близо 14 000 за пострадалия младеж. И ще продължат да помагат!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)