Избрани Новини

Нов параклис се гради край Крупник

На Св.Георги ще е наречен параклисът

Свещеник отслужи водосвет и благослови новото начало - изграждането на нов храм в Симитлийско, информират от Община Симитли. Край Крупник, в местността „Дрене“, на оброчно място, вярващи строят параклис. Отец Величко благослови богоугодното дело с водоосвещаване и поръсване на мястото и хората, които няма да жалят труд и средства за изграждането на параклиса. Циментът, който да скрепи зехтина в основите на божия храм, наляха отец Величко, общинският кмет Апостол Апостолов и кметицата на село Крупник Иванка Чакалска.  

На Св.Георги ще е наречен параклисът. За строежа жителите на Крупник вече събират средства, безрезервна ще е подкрепата и на общинското ръководство и занапред, освен помощта за започване на изграждане на параклиса.

Всеки, който има воля, може да помогне.

Средства можете да преведете и по банката. Набирателната сметка е на името на Живко Захариев, член на инициативния комитет. Сметка: 02/0000000025169973, IBAN – BG09STSA93000025169973, BIC –STSABGSF, като основание за превода може да бъде изписано: дарение за параклис.

Във всички магазини и други търговски обекти в Крупник има и кутии, които събират средства за новия параклис.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)