Избрани Новини

Радостина Паньова представи "Ах, къде е мойто либе", облечена в антика /видео/

Снимките са направени в Югозападна България

Радостина Паньова представи най-новия си видеоклип към „Ах, къде е мойто либе“. Народната песен вече може да гледате в ефира на Фен Фолк ТВ.
„Ах, къде е мойто либе“ е много позната и обичана народна песен от македонския край. Аранжиментът е направен от Сашко Митковски, а режисьор на видеото е Ненчо Касъмов. Снимките са направени в Югозападна България в комплекса „Боже име“.
В клипа Радостина Паньова сменя няколко визии, като в една от тях певицата е облечена в рокля на над 45 години. Античната одежда е специален подарък за изпълнителката от семейни приятели.
Във видеоклипа участие вземат и група „Корона“. Музикантите пристигнали специално от Македония за заснемането на фолклорния проект. Със същите професионалисти певицата на Ара Мюзик работи и по четвъртия си самостоятелен албум „Моя истинска любов“.
„Тази песен поражда в мен много силни чувства и емоции. „Ах, къде е мойто либе“ има много въздействащ текст и мелодия. Благодаря на Сашко Митковски за страхотния аранжимент. За мен той е много добър приятел и изключителен музикант.“ – споделя талантливата Радостина Паньова.
„Ах, къде е мойто либе“ може да гледате в YouTube  канала на Фен Фолк ТВ, както и в ефирите на Фен ТВ и Фен Фолк ТВ: https://www.youtube.com/watch?v=wD_N9AJzuWw



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов