Избрани Новини

БДЖ търси работници и кадри в Дупница

По време на обучение на курсистите се осигурява издръжка

Изключително много свободни места се разкриха в "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД, което накара ръководството на компанията да търси кадри в Дупница, информира kmeta.bg. С писмо до кмета на общината инж.Методи Чимев от железопътната компания отправят молба за сътрудничество и привличане на кадри.

"На всички кандидати, които не притежават необходимата квалификация, сме готови да поемем обучението в Център за професионално обучение към БДЖ. През времето на обучение на курсистите се осигурява издръжка в размер на минимална работна заплата и безплатно пътуване от и до дома, а след приключване на обучението ще бъдат незабавно назначени", допълват в информацията от БДЖ.
Свободните работни места са за локомотивен машинист, помощник-машинист, ръководител движение, електротехници, шлосери по ремонт на локомотив и вагони, маневрист, стрелочник, кондуктури, техник-механик, ревизор на вагони, заварчици, работници по ремонт и други.

"Освен трудов договор, кандидатите ще получават социален пакет - сума срещу ползване на отпуск, ваучери за храна, достъп до бази за спорт, отдих и туризъм на преференциални цени, безплатно пътуване в цялата жп мрежа", допълват от ръководството на компанията. За привличането на кадри, стартира и стипендиантска програма, както за завършили, така и за обучаващи се като им се поема семестриалната такса или изплащат стипендии.
Повече информация, кандидатите могат да получат на телефон: 0885 925 612 - Денислав Спасов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов