Избрани Новини

Роналдо: Ние с Меси сме на върха вече доста години

Показателно е,че Ювентус ме купи от Реал за 100 милиона евро

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо разкри с какво най-много се отличават той и големият му конкурент на зеления терен Лионел Меси от Барселона. Португалецът твърди, че само той и аржентинецът могат да поддържат толкова високо ниво в продължение на десетилетие.

"Колко футболисти могат да бъдат на толкова високо ниво в продължение на десет или повече години? Броят се на пръстите на едната ръка. Добре, ще ви кажа, че сме двама - Меси и аз", сподели Роналдо за France Football.

Според португалеца едва ли има друг футболист, който на 33 години да бъде трансфериран за 100 милиона евро.

"На тази възраст повечето футболисти отиват за пари - играят в Китай, в ОАЕ, в Индия и приключват кариерите си там, като дори не трябва да поддържат особено високо ниво. Никой друг не преминава за 100 милиона от един голям отбор в друг голям отбор. Не казвам, че съм най-добрият. Казвам просто, че съм различен. Различен спортист, различен човек и различен звяр. С различен мозък. Вероятно на някои хора би им харесало моята епоха да свърши, но това няма да се случи. Аз съм тук и ще продължавам да бъда тук. Резултатите и постиженията ми говорят сами по себе си", добавя 33-годишният нападател.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов