Избрани Новини

Община Сандански бе домакин на "Мениджър за един ден“

"Мениджърският” ден бе изключително емоционален

За поредна година Община Сандански подкрепи инициативата за насърчаване на младите хора и бе домакин на „Мениджър за един ден“ 2018 г.

Днес сутринта предварително кандидатствалите и одобрени ученици от ЗПГ „Климент Тимирязев“ и Професионална техническа гимназия - Сандански бяха приветствани от кмета на община Сандански Кирил Котев и председателят на Общинския съвет  Сандански Георги Георгиев. „Щастлив съм, че младите хора проявяват интерес към работата в общинска администрация - Сандански и се надявам, че днешният ден ще бъде полезен за вас“, с тези думи кметът Котев постави началото на бъдещия работен  ден. Всички бъдещи мениджъри получиха и копие от  надлежно подписани и подпечатани договори за обучение в рамките на Националната инициатива „Мениджър за един ден”.

Общо 12-те ученици имаха възможността да се запознаят отблизо с основните административни звена и да станат част от общинска администрация Сандански, макар и само за ден. За своята работа и отговорности разказаха Георги Жежев, секретар на община Сандански, Катя Христова, главен счетоводител и Иван Гюров, главен експерт в Дирекция „Стопанска и инвестиционна политика. Проекти и програми“.

„Мениджърският” ден бе изключително емоционален и за домакините и за учениците, които получиха от кмета на община Сандански сертификати за постижение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов