Избрани Новини

Актьорът Славчо Пеев се подобрява след инфаркт

Направена му е успешна безкръвна нитервенция- стенд

Състоянието на директора на дупнишкия театър "Невена Коканова" - популярния 79-годишен актьор Славчо Пеев, на когото в сряда вечерта бе поставен стенд след остър инфаркт на миокарда, се подобрява, казаха от болницата в Дупница тази сутрин, информира kmeta.bg.
Атктьорът се влошил към края на премиерното представление на „Почти като човешки глас“ с  режисьор Валентин Балабанов. С тази пиеса театърът подготви и излезе на сцена по повод празника на Дупница, на 19 октомври - Отчов ден.
Пеев се почувствал зле, и предните дин имало симптоми. Получил инфаркт, запушване на артерия на сърцето. Бил е и с хипертонична криза и белодробен оток. Приет е спешно в частната болница.  Направена му е успешна безкръвна интервенция - стенд.  
Няколко дни, както и през уикенда, ще е под постоянно наблюдение от кардиолозите и реаниматорите. Ще му бъдат направени допълнителни кръвни и други изследвания.
Поне за година ще е на медикаменти, за да се поддържа в добро състояние сърдечната дейност. Не се налага на този етап преместване в столична клиника. Състоянието му се подобрява,  актьорът е контактен, дори дал интервюта на интересуващи се за състоянието му медии по телефона.





Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов