Избрани Новини

Млада жена е в тежко състояние след пътен инцидент в Пловдив

33-годишната жена е в болница с опасност за живота

Млада жена е в тежко състояние след пътен инцидент вчера в Пловдив. Около 12.10 ч. постъпил сигнал, че на кръстовище между бул. „Съединение“ и ул. „Недялка Шилева“ в жк „Тракия“ автобус  от градския транспорт предприел ляв завой и блъснал пресичащата на пешеходна пътека майка с детска количка. 33-годишната жена е в болница с опасност за живота. След обстоен преглед детето й е изписано без сериозни наранявания. 47-годишният водач на автобуса е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Задържан е за срок до 24 часа. На местопроизшествието е извършен оглед. В рамките на досъдебно производство се изясняват причините и обстоятелствата около катастрофата.
Същия ден, към 19 часа, в Асеновград  на ул. „Захария“ от лек автомобил „Фолксваген“ била ударена 50-годишна пешеходка. Жената е под лекарско наблюдение с фрактури на раменна става и стъпало. Колата управлявал 61-годишен мъж, чиято алкохолна проба отчела наличие на 0,46 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ. По образуваното досъдебно производство работят служители от районното управление.
Моторист бе ранен при катастрофа вчера. Около 16.10 ч. на бул. „Кукленско шосе“ в областния град товарен автомобил „Мерцедес“ излязъл вдясно извън пътното платно и блъснал изчакващия да се включи в движението мотоциклет „Хонда“, а после ударил два паркирани автомобила „Ситроен“ и „Ауди“. 38-годишен, който управлявал мотора, е настанен в болница за наблюдение. Той и 48-годишният шофьор на камиона са тествани с дрегер за употреба на алкохол, резултатите са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов