Избрани Новини

Пироговци извършиха безплатни прегледи на деца в Сандански

През февруари ще се проведе обща среща в града

При засилен интерес и с подкрепата на Община Сандански, специалисти от столичната спешна университетска болница Пирогов извършиха безплатни прегледи на деца в град Сандански. Всички родители, които бяха довели децата си изказаха своето задоволство от факта, че имат възможност и достъп до висококвалифицирана и специализирана лекарска помощ.
Ден, преди провеждането на кампанията за безплатни прегледи, кметът на Община Сандански Кирил Котев се срещна с изпълнителния директор на Пирогов проф. д-р Асен Балтов и началник отделение УНГ Пирогов д-р Меджидиев, на която се затвърди сътрудничеството между болничните заведения за повишаване качеството на здравните услуги в община Сандански.
Кметът Котев сподели, че след установеното сътрудничество нашите специалисти ще бъдат в директна връзка със специалистите от Пирогов за консултация, а при нужда нашите медицински екипи могат да разчитат на колегите си от Пирогов на място в Сандански, както и в София.
След установеното сътрудничество през месец февруари в град Сандански ще се проведе обща среща между представители на Пирогов, общопрактикуващи лекари от Сандански и родители с цел по-добра координация и организация на бъдещото партньорство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов