Домът за възрастни "Св.Пантелеймон" в Долно Драглище празнува

Чества своя 55 юбилей с тържествена програма

Потребителите на Дома за възрастни с физически увреждания „Св. Пантелеймон" в село Долно Драглище отпразнува своя 55 юбилей с тържествена програма.

Тържеството бе уважено от заместник кмета на община Разлог инж. Венцислав Гърменов, председателя на Общински съвет-Разлог д-р Мария Копанарова, народния представител д-р Емил Тончев, общински съветници, кметове на населени места и ръководители на социални учреждения, които отправиха приветствие към потребителите и служителите на дома.
Гости на събитието бяха и потребителите на Защитено жилище - Банко, Център за настаняване от семеен тип и Дом за стари хора - Гоце Делчев и Дом за възрастни с физически увреждания - Кюстендил.
За доброто настроение на празнуващите се погрижиха децата от читалище „Просвета“ с. Баня и Наташа Пешина, а потребителите на дома бяха подготвили специална програма с песни и танци.
„Всички хора искат да бъдат силни, но не знаят, че за да бъдат силни първо трябва да бъдат добри“ – с тези думи словото си завърши директорът на Дома за възрастни с физически увреждания „Св. Пантелеймон" – г-жа Лилия Алтънина.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"