Избрани Новини

Чужди експерти с високи оценки за строителството в София и Пловдив

Церемонията LUXURY Property AWARDS 2018 е днес

Новото строителство в София и в Пловдив е на европейско ниво и дори надвишава стандартните изисквания за качество и лукс, отбелязва международното жури на осмото издание на наградите LUXURY Property AWARDS 2018, които ще бъдат връчени в сряда в хотел Premier BW Airport Sofia.
Партньорите на конкурса номинираха една от водещите инвестиционни компании у нас - Нова Сити Груп, чиято дейност е недвижими имоти. Тя е на българския пазар от 2007 г., работи с  международна партньорска мрежа в Румъния, Полша, Чехия, Ню Йорк и Торонто. Партньорите на компанията са с повече от 30 г. опит в световен мащаб, а развитието им в строителния сектор дава безценен принос в работата на Нова Сити. Фирмата вече е осъществила няколко жилищни проекта, като се стреми да оставя усещане за качество, лукс, модерен стил и индивидуалност в своите клиенти. Завършените проекти са емблематичните сгради  Familia Mladost в ж.к. „Младост-3“ - с разгърната застроена площ от 3 500 м2, както и Familia South Park в кв. „Хладилника“ - с РЗП от 3 700 м2 и завършен през 2017 г.
Нова Сити е в процес на проектиране и изграждане на няколко проекта в София, като търси нови възможности за инвестиране в строителния бранш. Предстоящите обекти са Nova City Lux на ул.“Джон Атанасов”, кв.„Кръстова вада“, с РЗП  6400 м2., както и мащабният проект на ул „Храбър Попов“ в  „Студентски град“ с РЗП около 12 500 м2.
Нова Сити Груп разполага с голям образователен център от 4200 м2 РЗП в „Младост – 1“. В центъра се помещават три детски градини и спортен комплекс с плувен басейн, и разполага с двор от 4500 м2. Известен е като един от най-добрите образователни центрове в София.
Пловдив също не отстъпва на столицата по отношение на луксозното строителство, категорично е журито на строителните Оскари. Един от лидерите в региона - строителна компания АРХ Сити Строй ЕООД, доказа през годините, че е партньор, който е педантичен в качественото изпълнение на проектите.  Успехът на фирмата се дължи на лоялност, коректност и взаимно доверие, адекватност на пазарните изисквания и промените в строителния сектор. Фирмата инвестира в иновативни техники и инструменти, които да подобряват работния процес, а екипът е висококвалифициран с професионален опит и знания. Компанията разполага със собствена строителна техника и всякакъв вид машини и камиони за изкопи, насипи и вертикални планировки.  
Реализираните проекти са жилищни сгради с общ обем РЗП от 94 694 м2, а индустриалните и промишлени обекти са с общ обем от РЗП – 35 500 м2. Фирмата изпълнява текущи жилищни проекти с общ обем РЗП 85 750 м2, а предстоящите жилищни проекти са с РЗП от 28 000 м2, индустриални промишлени проекти с РЗП 12 000 м2.
АРХ Сити Строй изгражда един от най-мащабните жилищни комплекси в града под тепетата - Пловдив Сити Парк 1. Той е от затворен тип с контролиран достъп, който се откроява с изискването си за класа и елегантното решение на сградите. Визията му впечатлява с урбанистичния си дизайн.  


Фирмата изгражда и затворения жилищен комплекс Магнолия Резиденс в пловдивския квартал "Христо Смирненски" - 2, който привлича с добра инфраструктура.

Новият жилищен комплекс Пловдив Сити Парк 2, който се изгражда върху площ от 6100 м2, също е поет от Архи Сити Строй. Комплексът е ситуиран в най-озеленения, престижен и предпочитан за живеене район на град Пловдив – Парк „Отдих и Култура“, разположен в непосредствена близост до Центъра на града, Гребната база, Търговски центрове /Mall Plovdiv/ и магазини /Lidl, Kaufland/, училища, детски градини, медицински центрове.


Големи и малки общини също ще бъдат отличени за развитието на инфраструктурата и благоустройството по време на церемонията. Международното жури на конкурса даде високи оценки за реализираните общински проекти на номинираните от партньорите на конкурса общини Благоевград, Челопеч и Казанлък.























Сред номинираните е община Казанлък, която има десетки реализирани благоустройствени и инфраструктурни проекти.

 Чуждестранни експерти ще оценяват и тази година кандидатите за Стротелните Оскари. Конкурсът, организиран за осма поредна година от агенция за публични комуникации VIP Communication PR, ще отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво. Подробности в сайта на организаторите: http://vipcompr.com/

Събитието ще популяризира и инициативата на PR-агенция ВИП
Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов