Дигитални умения безплатно ще преподават в Сандански

Обучението е в периода 25.10-26.10.

На 14-ти май стартира проектът на Google Дигитален гараж /learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/ в сътрудничество със SoftUni Digital /digital.softuni.bg/. 12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България.
Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.
Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта.
Какво е дигитален гараж?
Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.
Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?
- 70% от хората в България използват интернет за лични цели
- 55% от хората в България използват смартфон
- 48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн
- 56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка
За осъществяване на целта на проекта, нашите дигитални консултанти ще посетят град Сандански в периода 25.10-26.10.2018 г. където ще проведат семинар и индивидуални консултации напълно безплатно.
Как ще се проведе безплатният семинар?
Семинарът ще се проведе с подкрепата на Община Сандански на 25 октомври, от 18:00 до 19:30 ч. – град Сандански, „Зала на съветника“, бул. „Свобода“ 14.
Можете да се запишете и за индивидуална консултация.
Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж.
Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"