Избрани Новини

Верея не успя да изненада Ботев Пловдив в Стара Загора

Спорт

01-10-2018, 08:57

Снимка:

fcvereya.bg

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Дунав“ изпусна „Верея“ в Стара Загора

Старозагорци загубиха с 1:2 домакинството си срещу Ботев Пловдив

Въпреки усилията които положи, Верея загуби с 1:2 домакинството си срещу Ботев - Пловдив в двубой от 10-ия кръг на Първа лига. Тодор Неделев от дузпа и Лъчезар Балтанов дадоха аванс на "канарчетата" през първото полувреме, а автогол на Димитър Пиргов върна интригата в мача и тя се запази до последния съдийски сигнал Ботев поведе с гол от дузпа на щатния изпълнител Тодор Неделев в 24-а минута. Наказателният удар бе отсъден за игра с ръка на Денис Василиев, съобщава fcvereya.bg.
В 33-а минута пловдивчани удвоиха аванса си след гол на Лъчезар Балтанов, който реализира с глава след центриране на Неделев.
Веднага след почивката Афонсо пропусна чиста ситуация да реши мача в полза на Ботев, след като не успя да намери рамката на вратата с удар отблизо.
Верея се върна в срещата в 56-а минута. Антон Огнянов беше изведен от Малек отляво напред в наказателното поле и стреля по диагонала, а Димитър Пиргов засече топката в собствената си мрежа.
В 75-а минута Ботев Лъчезар Балтанов можеше да реши мача, след като се освободи от защитник на Верея, но стреля над напречната греда.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов