Избрани Новини

Започва конгресът на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

Министър Ангелкова ще открие срещата

„България – лидер в здравния туризъм на Балканите. Четири сезона Медикъл/СПА, таласо, СПА и уелнес туризъм”- това е мотото на конгреса тази година.
Петият годишен конгрес на BUBSPA ще бъде официално открит от министъра на туризма Николина Ангелкова и президента на европейската СПА Асоциация Тиери Дюбоа.
Събитието се осъществява под патронажа на Министерството на туризма и в партньорство с Общините Гоце Делчев и Гърмен, както и Европейската СПА Асоциация.
В програмата на Конгреса са включени актуални теми, свързани с:

- Успешното маркетингово позициониране на българските СПА дестинации

- Медикъл/СПА и СПА хотели на международния пазар
- Проблемите пред българските общини, развиващи балнео/СПА туризъм
- Проекти за възстановяване на инфраструктурата
- И други важни аспекти, свързани със СПА индустрията.
Професионалисти и експерти от Европа и България ще споделят ценни знания и умения в сферата, както и най-новите тенденции в сектора. Всеки може да стане част от изграждането на платформа за предоставяне на висококачествени услуги на конкурентно европейско ниво.

С интерес от всички членове на асоциацията и туристическата индустрия у нас се очаква представянето на проекта за реализирането на новата онлайн платформа, която Clientric разработват за партньорите си от BUBSPA и скоро ще бъде онлайн.
Чрез нея България ще представи целенасочено пред света предимствата на страната ни като СПА дестинация, както и членовете на BUBSPA, които предлагат балнео туризъм и уелнес от най-високо ниво у нас. Когато бъде финализирана и пусната онлайн, платформата ще надгради с нов  актуален дизайн и функционалности сегашния официален сайт на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, като ще бъде представена и в сайта и каналите на европейската СПА асоциация, в която BUBSPA членува.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)