Избрани Новини

"Ауто сити Пловдив 2018“ стартира със стотици посетители

Един от посетителите ще спечели лека кола

Стотици посетители се стекоха още в първия ден на изложбата „Ауто сити Пловдив 2018“, част от Международния технически панаир. Те са привлечени от предстоящите седем премиери, многобройните нови модели и богатата гама автомобили за ежедневието, за бизнес, за свободно време и спорт, които може да се видят от 24 до 29 септември. Наред с тях изложителите показват автобуси, комунална техника и транспортни средства с различно предназначение, резервни части, гаражно и сервизно оборудване.
Участниците предлагат феноменални отстъпки, заяви Ивайло Жеглов, управител на фирма „Експо тийм“, която е съорганизатор на проявата заедно с Международен панаир Пловдив. Партньорите на „Ауто сити Пловдив“ - Банка ДСК и ДСК лизинг, също са подготвили преференциални условия за финансиране.
В рамките на Международния технически панаир се организират още девет специализирани изложби. Фирми от 35 държави показват нови технологии, машини и услуги в над сто бранша. Те може да се видят от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа.
Един от посетителите ще спечели лека кола по избор измежду 7 модела, като наградата е осигурена от организаторите на „Ауто сити Пловдив“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов