Избрани Новини

Отново бум на пияни шофьори

На 14 септември в 16.20 часа в село Гиген на улица  "Митко Палаузов" е спрян лек автомобил "БМВ 525". Проверка с техническо средство е установила, че водачът – 32-годишен от село Брест, управлява МПС с концентрация на алкохол 2,11 промила. Издаден е талон за медицинско изследване. Уведомен е прокурор при РП - Никопол. Образуваното бързо производство е за престъпление по чл. 343 "б", ал. 1 от НК. Продължава работа.

На 15 септември в 23:20 часа в село Гиген на улица "Димитър Благоев" автоконтрольори проверяват с техническо средство водачът на "Ауди-80" 40-годишен от село Брегаре. Уредът е отчел 1,44 промила. Издаден е талон за медицинско изследване. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа. Уведомен е прокурор при РП - Никопол. Образуваното бързо производство е за престъпление по чл. 343 "б", ал. 1 от НК. Продължава работа.

На 14 септември около 02:50 часа в град Плевен на улица „Цар Самуил“  автоконтрольори от сектор "Пътна полиция" при ОДМВР - Плевен спират за проверка лек автомобил "Ауди А 3". Проба с техническо средство "дрегер алкотест 7510" е показала, че водачът – 31-годишен от Плевен е зад волана с  1,76 промила.  Издаден е талон за медицинско изследване. Уведомен е прокурор при РП - Плевен. Образуваното бързо производство е за престъпление по чл. 343 "б", ал. 1 от НК. Продължава работа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов