Избрани Новини

Предстои заключителен турнир по програмата "Тенисът - спорт за всички" в Плевен

Основната цел на проекта е да се популяризира тениса и да се привличат повече деца в този спорт

В шест региона на страната се провеждат заключителните турнири по програмата "Тенисът - спорт за всички". Програмата на БФТ “Тенисът – Спорт за всички”, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта, осигури за четвърта поредна година безплатно обучения по тенис на деца между 6 и 12 години в цялата страна.

Основната цел на проекта е да се популяризира тениса и да се привличат повече деца в този спорт. 

По тази програма се провеждат регионални турнири, работи се с най-талантливите деца, като се подкрепя участието им на международно престижно състезание.

48 клуба в 25 населени места отвориха врати за обучение за деца от 6 до 12 г. през месеците от юни до октомври.

Градовете, в които се провежда програмата през 2018г. са: София, Банкя, Благоевград, Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Харманли, Хасково, Свиленград, Стара Загора, Бургас, Сливен, Нова Загора, Несебър, Ямбол, Варна, Шумен, Русе, Добрич, Каварна, Дряново, Троян, Плевен, Велико Търново и Севлиево.

Сред определените клубове домакини на заключителните турнири е и ТК „Плевен 90“. Спортната проява ще се проведе на 29.09.2018 година с начален час 10,00 ч. Гостуващи клубове ще са ТК „Кристи“, СТК „Троян“, ТК „Хемус“, ТК „Престиж“, ТК „Плевен ПСК“, ТК „Тенис Про“



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов