Избрани Новини

МВР взима мерки за дербито ПФК "Локомотив“ и ПФК "Левски“

Спорт

15-09-2018, 10:00

Снимка:

ПФК "Локомотив" Пловдив

Автор:

plovdivutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Полицията взима мерки за дербито ПФК "Ботев“ и ПФК "ЦСКА Сф

Приканват се зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете

На 16 септември, от 20.00 часа, на стадион „Локомотив“ в областния град ще се проведе среща между отборите на ПФК “Локомотив“ и ПФК „Левски”.
В деня на мача – неделя, съгласно заповед на кмета на Община Пловдив е забранена продажбата на алкохол на територията на спортния комплекс.
Възможно е в часовия период между 18.00 ч. до 23.00 ч. да бъде въведена временна реорганизация на движението по бул. „Освобождение“ от кръстовището му с бул. „Менделеев“, ул. „Димитър Ризов“ по продължение с ул. „Цветан Лазаров“ до кръстовището между бул. „Санкт Петербург“ с ул. „Лев Толстой“.

Преди, по време и след приключване на футболната среща, полицейските служители ще следят за опазването на реда и недопускането на инциденти на територията на Пловдив. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона.
За да се избегне струпване на желаещи да гледат мача, вратите на спортното съоръжение ще бъдат отворени в 17.30 часа.
На изградените контролно-пропускателни пунктове полицаите ще извършват щателни проверки, а при охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение.
Призовават се привържениците да спазват стриктно разпорежданията на  служителите на реда; нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов