Съдят служител в ловно стопанство за побой

Отправял заплахи за убийство

Районна прокуратура – Сандански е внесла в съда обвинителен акт срещу П.М. за отправени от него заплахи за убийство, причиняване на лека телесна повреда, противозаконно лишаване от свобода и повреждане на чужди движими вещи.

На 9.08.2016 г., в местността „Равна бука“ обвиняемият П.М., в качеството си на специалист по ловно стопанство, занимаващ се с охранителна дейност, се заканил с убийство на Н.Д. Той произвел изстрел с пистолет, ударил го с оръжието и го заплашил с думи „Ще те убия, ще те разстрелям, ти какво търсиш в моето место?“ Чрез нанасяне на удари на пострадалия в областта на лицето и ритници по тялото и главата, той му причинил лека телесна повреда, изразяваща се в хематом, охлузване и разкъсни рани.

Освен това, в съучастие с друг обвиняем по делото - И.И., принудил Н.Д. насила да се качи в джип, като го блъскали през страничната врата.

Срещу другия пострадал - К.Н., бил изваден нож и показан пистолет, като тези действия също били съпътствани с отправяне на словесни заплахи. Обвиняемият М., заедно със съучастника си, му нанесли порезни рани, ритници, удари в областта на корема, китката, както и с тояга по главата.

Двамата обвиняеми по делото повредили мобилните телефони на пострадалите от техните действия мъже.

Предстои делото да продължи в съда.


виж още ...Снимка на Деня

Щрихи от Плевен