Избрани Новини

Взимат мерки за сигурност за тържествата в Пловдив

Няма да бъдат допускани граждани в нетрезво състояние и агресивно поведение

Във връзка с честването на 133-та годишнина от Съединението на България и празник на град Пловдив, организаторите уведомяват, че на 6-ти септември 2018 г. за тържествената заря-проверка в района на площад „Съединение“ в Пловдив няма да бъдат допускани граждани в нетрезво състояние, агресивно поведение, с обемисти багажи и предмети, огнестрелни оръжия, пиротехнически изделия, остри предмети, стъклени бутилки и др.

От съображения за сигурност за времето от 16 до 23 часа на 6-ти септември се забраняват полетите на дронове, както и на всички безпилотни и пилотирани летателни средства с изключение на излитащите и кацащите самолети на летище „Пловдив“,  в зона от въздушното пространство с радиус 1000 метра и височина 1000 метра над терена, с включен буфер за безопасност, над площад „Съединение“.

Тържествената заря-проверка на площад „Съединение“ започва в 20.30 часа. Движението по бул. „6 ти септември“ в участъка от бул. „Цар Борис III Обединител“ до бул. „Руски“ ще бъде спряно за движение на МПС от 18.00 до приключване на събитието.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов