Избрани Новини

Трагедия в Самоков!

Бяха простреляни и починаха 33-годишна жена и две момчета - на 12 и 15 години

 Около 13.45 часа днес в полицията постъпил сигнал за простреляни жена и дете в Самоков. На адреса незабавно са изпратени служители на РУ-Самоков и Спешна помощ, които установили смъртта на 33-годишната жена. 12-годишният й син е настанен в болницата в Самоков в критично състояние. По първоначални данни се касае за битов скандал. Предприети са активни действия за установяването и задържането на извършителя.

Във връзка с тежкия инцидент в Самоков, от МВР уточняват, че на място е починало и 15-годишно момче, в болницата малко по-късно е починало и настаненото 12-годишно. Районът е заграден от полицейски сили. Предприети са активни действия по издирването на извършителя.

В хода на предприетите издирвателни действия след тежкия криминален инцидент в Самоков, бе установена самоличността на извършителя - мъж на 52 години. Той незабавно бе обявен за издирване, както и автомобилът, с който, според първоначалните данни, се е оттеглил. В рамките на предприетите съвместни действия на служители на ГД "Национална полиция", ОДМВР-София, СДВР и РУ-Самоков, мъжът е локализиран в местността Щъркелово гнездо и скоро след това открит самопрострелял се. Медицински екип е установил смъртта му.  
Продължават процесуално-следствените действия по случая, при който бяха простреляни и починаха 33-годишна жена и две момчета - на 12 и 15 години.
Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов