Избрани Новини

В Чурилово намериха половин тон канабис

По случая е образувано досъдебно производство

При проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, е констатирано следното:

- На 24.08.2018г. в обезлесен участък на Държавен горски фонд в местността „Стойчевското“, землище на с.Чурилово, общ.Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич са намерени около 482 броя зелени тревисти растения. След направен полеви тест са реагирали положително на марихуана с общо тегло около 578,4 килограма. По случая е образувано досъдебно производство.

- На 26.08.2018г. около 19:45 часа на ул.“Ягода“ в гр.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с водач С.Ч. /27г./ и пътник в него С.Ч. /22г./, и двамата от града. Намерена и иззета е около 1,03 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис, като с техническо средство е установено, че водачът е шофирал след употреба на упойващи вещества. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)