Избрани Новини

Женската сила в джаза с общ концерт в Античния театър

Ще пеят Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще излязат на една сцена за първото издание на музикалния формат „Jazz Ladies“. Концертът ще се проведе в Античен театър в Пловдив тази вечер в 21.00 часа.
Трите изпълнителки ще представят специална селекция, открояваща най-красивите нюанси от световната дамска джаз сцена през последните десетилетия. Освен авторска музика и емблематични песни като „Прошепнати мечти“ и „Да е влюбен този свят“, в програмата са включени адаптации на песни от Ella Fitzgerald, Jill Scott, Erykah Badu и други.
Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева канят всички почитатели на соул, фънк и джаз музиката на първото по рода си събитие, обединяващо три поколения български изпълнителки. Началото на концерта е в 21:00ч.
В концерта ще се включват и страхотните музиканти от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев-Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Героги Стойков, които ще допринесат за красотата на музиката в този приказен концерт под звездите.
„Jazz Ladies“ на Античния театър прави мост между поколенията и женската сила в джаза.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)