Избрани Новини

Асоциация "Докосни дъгата" и ПФК "Левски" подновиха своето сътрудничество

Отборът и сдружението продължават съвместната социална програма, насочена към децата с диабет

ПФК Левски и "Асоциация Докосни дъгата" подновиха своето сътрудничество. Отборът и сдружението продължават съвместната социална програма по превенция и лечение на инсулиново-зависими деца със захарен диабет "ТИП 1", чрез популяризиране на проблемите на децата със заболяването и осигуряване на възможност за активна спортна дейност.

Днес, 20 август, д-р Денислава Ангелова, председател на асоциация „Докосни дъгата“, и Красимир Иванов, изпълнителен директор на 26-кратните шампиони, подписаха споразумението. На срещата присъстваха малката Мирела от Девин, която вече една година тренира в школата на Левски и е изключително щастлива от предоставения й шанс, както и Даниел Боримиров.

"Изразявам своята благодарност към ПФК Левски, че не се отказва от проекта на асоциацията. Благодаря им за големите сърца и за това, че дават възможност на деца с диабет да тренират и да се развиват в школата на клуба“, сподели д-р Денислава Ангелова.

Като част от многобройните съвместни дейности, ПФК Левски предоставя на Асоциацията две места за деца с диабет в предварителните подготвителни групи на Детско-юношеската школа за спортно – състезателната година 2018/2019 и всяка следваща спортно-състезателна година от развитието им в съответните възрастови формации на ДЮШ. За децата ще бъде осигурен пълен тренировъчен процес под ръководството на лицензирани треньори.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов