Избрани Новини

Половин тон канабис откриха в Драгуш

В Корница също намериха канабисови растения

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е  проведена акция по линия на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

- На 10.08.2018г., в местността „Юрето“, землище на с.Драгуш, общ.Петрич в обезлесен участък на Държавен горски фонд, от полицейски служители на РУ-Петрич, са открити около 123 броя тревисти растения с общо тегло около 553,5 килограма, които след направен полеви тест са реагирали положително на марихуана. По случая е образувано досъдебно производство.

- На 10.08.2018г. в местността „Въртоград“, землище на с.Корница, общ.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, са открити около 3 бр. тревисти растения с общо тегло около 25 килограма, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис. Уведомена е РП-Гоце Делчев. Образувано е досъдебно производство.

- На 12.08.2018г., от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, е извършена проверка на жилище в Благоевград, обитавано от М.Ч. /25г./ от Благоевград, при която са намерени и иззети около 3,5 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана, около 4,2 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин и мелничка. М.Ч. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

- Около 23:50 часа на 12.08.2018г. на ул.“Ал. Малинов“ в Благоевград, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград е спрян за проверка лек автомобил „Мазда“, управляван от Д.Т. /19г./ от Благоевград. В хода на проверката е установено, че същият е шофирал след употреба на наркотични вещества. Срещу лицето е образувано бързо производство.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)