Избрани Новини

"Пирин" ще търси реванш за загубата в последния кръг

Орлетата излизат в мач с ОФК Поморие в събота

ОФК Пирин ще търси реванш пред феновете след злополучната загуба в последния кръг срещу Царско село. Орлетата излизат в мач с ОФК Поморие в събота от 20:00 часа на ст. Христо Ботев.
„Ще искам повече концентрация във важните моменти и повече отговорност. Отдавам загубата от Царско село именно на тези компоненти. В никакъв случай не сме по-слаб отбор от тях, но загубихме злощастно. Надявам се да се реваншираме утре, пред собствена публика. Младите момчета имат нужда от подкрепа и самочувствие и домакинската обстановка трябва да ни осигури точно това“ , каза ден преди мача старши треньорът на орлетата Петър Златинов.
От отбора почти сигурно отпада Костадинов, както и Тунтев, който още се възстановяват от травми. Същата е и ситуацията с лекуващия се Башлиев. Грозданов също тренираше на облекчен режим, но се очаква да е готов за мача.
Вчера излезе работната програма на БФС за мачовете във Втора лига, до 7-ми кръг. В следващите домакинства Пирин ще играе мачовете отново на осветление – от 19:00. Това са двубоите с Ботев Гълъбово на 26.06 и със Струмска слава – на 15.09.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)