Избрани Новини

Пет пътни инцидента с петима ранени през уикенда в Благоевградско

Най-често причината за тях е несъобразена скорост

На територията на област Благоевград през почивните дни станаха следните ПТП:

- На 20.07.2018г. около 16:30 часа в района за с.Катунци в посока гр.Сандански, лек автомобил „БМВ“, управляван от 61-годишен водач от София, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, блъска в задната лява част лек автомобил „Фолксваген Голф“, в резултат на което леко ранени са 67-годишният водач от с.Генерал Тодоров, общ.Петрич на лекия автомобил „Фолксваген Голф“ и 67-годишна жена от с.Генерал Тодоров, пътуваща в него.

- На 21.07.2018г. около 07:16 часа на ПП1 Е-79 между Кресна и Сандански лек автомобил „Волво“ с 44-годишен водач от Швеция, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Фиат Пунто“ с 66-годишен водач от Сандански. Нанесени са материални щети.

- На 21.07.2018г. около 11:15 часа на ПП1 Е-79 в района на кръстовище за с.Струма лек автомобил „Форд Фокус“ с 62-годишен водач от Сандански, завивайки наляво за с.Струма, отнема предимството и се удря с мотоциклет „БМВ“ с 31-годишен водач от Хасково. С фрактура на дясна ключица е пострадал мотоциклетистът, който след оказана медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

-На 22.07.2018г. около 12:50 часа на пътя между с.Корница и с.Баничан е станало ПТП, при което 17-годишен мотоциклетист от с.Лъжница, общ.Гоце Делчев, управлявайки мотоциклет „Ямаха“ с несъобразена с пътните условия скорост, е паднал на пътното платно, в резултат на което е получил охлузни рани в областта на лакът и коляно.

- На 22.07.2018г. около 19:40 часа е станало ПТП, при което лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 36-годишна водачка от Петрич при завиване наляво не пропуска мотоциклет „Кавазаки“, движещ се в посока от Петрич към Мелник. С натъртвания и охлузни рани по цялото тяло е пострадал 24-годишният водач на мотоциклета от с.Рибник, който е настанен за наблюдение в МБАЛ-Петрич.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов