Избрани Новини

В Карлово заловиха вандал, отмъщавал на съсед

Счупил стъклото на камиона му

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Пловдив са регистрирани 9 криминални престъпления – 2 кражби, ПОМПС и 6 други. Разкрити са 6 престъпления.
В Пето РУ са образувани бързи производства срещу двама притежатели на наркотични вещества. В четвъртък служителите на реда предприели проверка на лек автомобил „Мерцедес“, с който се придвижвал 24-годишен криминално проявен пловдивчанин. При последвалите личен обиск и претърсвания на колата и жилището му общо били иззети близо 12 грама амфетамин и 1.6 грама марихуана. С полицейска заповед младежът бил задържан за едно денонощие. Ден по-късно в ареста на районното управление попаднал и 33-годишен жител на село Чешнегирово, също известен на полицията. Той бил засечен в квартал „Тракия“ да носи в себе си над 3.4 грама марихуана, 5 таблетки екстази и пакетче хашиш.  
Автор на увреждане бе задържан в полицията в Карлово. Мярката за неотклонение е взета спрямо 43-годишен жител на село Певците, който в неделя нанесъл щети по товарен автомобил на свой съсед, счупвайки задно обзорно стъкло. За случая е уведомена районната прокуратура, образувано е бързо производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов