Избрани Новини

Над 500 млади плувци идват в Благоевград

Ще се състои Държавното лично отборно първенство по плуване за деца на 12 и 13-годишна възраст

Благоевград ще бъде домакин на Държавно лично отборно първенство по плуване за деца на 11и 12-годишна възраст. Събитието ще се проведе от 13 до 15 юли в закрития 50-метров плувен басейн в спортен комплекс „Пирин“. Официалното откриване ще бъде от 15:00 часа днес, а в 11:00 часа ще бъде дадена техническа конференция в спортен комплекс „Пирин“. Състезанието се организира съвместно с Община Благоевград и Българската федерация по плувни спортове.
В първенството участие ще вземат над 50 клуба от цялата страна с повече от 500 участници. Това е първото състезание, което ще бъде проведено по новия формат, в който се обединяват двете възрасти.
Голяма част от спортните клубове са подали своите молби за лагери в Благоевград, които ще се проведат непосредствено преди състезанието.
Само преди дни медалистът от световното първенство за "Младежи и девойки" в Индианаполис (САЩ) Антъни Иванов и неговият съотборник Любомир Епитропов проведоха възстановителните си тренировки в плувното съоръжение в кв.“Еленово“.
Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)