Избрани Новини

Google и SoftUni Digital канят на безплатно обучение по дигитални умения във Freeдом21

Животът

10-07-2018, 08:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Събитието е част от серия такива в 37 града в България

На 16-ти юли от 19 ч. в споделеното работно пространство на Велико Търново Freeдом21 специалисти от Google Дигитален гараж и SoftUni Digital ще проведат безплатно обучение за ползите от доброто присъствие онлайн и как да го постигнем.

Лекторите ще обърнат внимание на това защо е важно доброто дигитално присъствие на бизнесите и ще дадат конкретни стъпки как да се постигне. Също така гостите ще научат и как да проследяват потребителската пътека, добри практики за създаване на уебсайт, как да анализират данните, които получават онлайн, и да поддържат ефективно социалните си мрежи.

Събитието е насочено към все по-нарастващата група на фрийленсъри в Търново, както и към предприемачи и собственици на малък и среден бизнес. Разбира се, е отворено и към всеки с интерес в сферата. Входът е свободен, но се изисква регистрация, която може да бъде направена от този линк: https://events.withgoogle.com/izghrazhdanie-na-iefiektivno-onlain-prisstviie/ .

Ако 16-ти юни не е удобна дата за гостите, Google Дигитален гараж и SoftUni Digital ще проведат още едно събитие във Велико Търново. То ще бъде на 19-ти юли от 17:30 ч. в Стопански факултет на ВТУ.

Обучението от специалистите на Google Дигитален гараж и SoftUni Digital е само част от специализираните обучения, на които пространството Freeдом21 е домакин. През последната година интересът към такива обучения в града расте както от страна на професионалистите, така и от страна на бизнесите, които търсят обучени кадри. „Отчитаме все по-голям интерес от страна на фирми и организации, които искат да организират обученията си при нас. Популярни теми са дигитален маркетинг, SEO, дизайн, IT и други. Атмосферата е приятна, а често след събитията се получава добър нетуъркинг и така професионалната общност има възможност да обменя знания и практики и в неформална обстановка“, отбелязва Григор Караиванов, един от основателите на пространството.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов