Избрани Новини

Несъобразена скорост доведе до жестока катастрофа в Плевен, 20-годишна е с опасност за живота

Автомобилът се е ударил челно в крайпътно дърво

Тази нощ около 00.15 часа в град Плевен на улица "Петко Каравелов" лек автомобил "БМВ", собственост и управляван от 19-годишен от Плевен, движейки се с несъобразена скорост е изгубил контрол над управлението. Автомобилът се е ударил челно в крайпътно дърво, стоящо на тротоара вдясно по посоката му на движение, съобщават от пресцентъра на МВР.

В следствие на настъпилото ПТП са пострадали пътуващите в автомобила две плевенчанки на 19-години и на 20 години и една столичанка на 19-години. Транспортирани са в ЦСМП – Плевен, където е установено, че имат различни фрактури. Най-сериозно е здравословното състояние на 20-годишната от Плевен. Тя има фрактура на лявата ръка и черепно-мозъчна травма с опасност за живота. От водача е взета кръвна проба за алкохол и други упойващи вещества. Той има травма на кръста, без опасност за живота. Пострадалите са настанени за лечение в УМБАЛ "Д-р Георги Странски"- гр.Плевен.

Местопроизшествието е посетено от старши разследващ полицай, автоексперт, експерт при БНТЛ ОДМВР-Плевен. Уведомен е дежурен прокурор от РП-Плевен. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал.3, буква "а" от НК. Продължава работа разследващ полицай 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов