Избрани Новини

Бони пише нови песни на няколко езика

За нея музиката не е просто работа, а мисия, възложена ѝ свише

Бони издаде, че подготвя нови проекти. За разлика от много изпълнители обаче, тя сама пише текстовете на песните си. Това става ясно от клип, който певицата публикува на официалната си фейсбук страница. Другото интересно нещо е, че текстовете, върху които работи, са на няколко езика.
„Работен процес. Пиша текстове за новите ми проекти на няколко езика. Очаквайте ги скоро!“, хвали се Бони във видеото, размахвайки гордо химикал в ръка.
Певицата твърди, че за нея музиката не е просто работа, а нейна мисия, възложена ѝ свише.
„Музиката не е само моя работа, тя е вдъхновението в живота ми... моят дар и мисия от Бог!“, заяви тя в личния си профил.
Запитана кои са езиците, на които са написани текстовете, изпълнителката от ефира на ФЕН ТВ не дава ясен отговор: „За момента не искам да издавам подробности. Ще кажа обаче, че това, което правя в момента, е нещо ново и различно, нещо, което не съм правила досега.“
Бони споделя, че работата по новите проекти кипи усилено, но това не пречи на участията ѝ, като дори успява и да си почива.
„Работим неуморно, а и покрай участията ми пътуваме на доста места, но винаги успявам да намеря време и за почивка. Всичко това ми е като навик“, разкрива певицата на Diapason Records.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов