Избрани Новини

Любовен триъгълник зад убийството на 70-годишния преподавател

Крими

03-07-2018, 16:41

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Ани Валентинова

Всичко от Автора

Съпругът на студентка задържан, искал да сплаши доцента

Зад убийството на 70-годишният доцент Стефан Нейков от Пловдив седи любовен триъгълник, стана ясно по време на пресконференция на прокуратурата в града. Възрастният мъж беше пребит до смърт снощи. Обвинения ще бъдат повдигнати на съпруга на 32-годишна студентка, която по първоначална информация учила в Аграрния университет. Жената, която учи от 2005 г. имала връзка с преподавателя. После обаче прекъснала образованието си и се омъжила. Сега поискала да поднови образованието си, което прекъсвала многократно, и се свързала с преподавателя, за да й помогне. Той обаче започнал да я изнудва за секс, твърди в показанията си задържаният мъж. Пред разследващите той заявил, че само искал да сплаши преподавателя.
Нейков бил примамен уж за среща със студентката. На мястото обаче се появил съпругът й. Последвал жестокият побой с дървена бухалка. После мъжът бил откаран и оставен до Военна болница в града.
Междувременно мистерията се заплете още повече. От Аграрния университет разпространиха съобщение, в което се посочва, че такъв преподавател във висшето учебно заведение никога не е имало. „Такова лице никога не е заемало щатна длъжност. Името не фигурира и като хоноруван преподавател във Висшия селскостопански институт, преобразуван в Аграрен университет през 2001 г.", съобщиха от учебното заведение.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов