Избрани Новини

Председателят на МГЕРБ: Ние трябва да бъдем всичко това, което от БСП не са

Това заяви Георг Георгиев в Боровец пред над 130 младежи от ГЕРБ-София и ГЕРБ-София

Младежи ГЕРБ трябва да бъде всичко това, което от БСП не са. Това заяви в Боровец пред над 130 младежи от ГЕРБ-София и ГЕРБ-София област председателят на МГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев. Той изнесе лекция на тема „Новите предизвикателства пред външната политика“.

Председателят на Младежи ГЕРБ обясни, че цялата европейска общност е дала изключително висока оценка за Българското председателство на Съвета на ЕС. „България за много кратко време успя да се превърне в сърцето на Европа. Доскоро се говореше се разпад на ЕС, а днес за европейска перспектива пред Западните Балкани, и то благодарение на България. Това е повод за гордост“, категоричен бе Георг Георгиев. Председателят на МГЕРБ изтъкна, че като управляваща партия ГЕРБ носи най-голяма отговорност за благосъстоянието и просперитета на гражданите. „Днес държавата е в перфектно икономическо и финансово състояние. Така работи ГЕРБ“, подчерта той.

С оглед на наближаващите европейски и местни избори, председателят на Младежи ГЕРБ призова двете структури от София и София област да бъдат активни и с конкретни резултати да не дават възможност на политическите опоненти да развиват популистка риторика. „В началото и края на европредседателството БСП внесоха вот на недоверие. Нека от БСП последват примера на европейските опозиции и да работят в интерес на гражданите“, препоръча Георгиев.

Областният координатор на Младежи ГЕРБ-София Ивайло Петков сподели, че днешният форум сам по себе си е оценка за добрата работа на младежите от ГЕРБ в София и областта. „Днес ние ще отчетем свършеното до момента, но и ще заложим приоритетите на младежките организации до края на годината“, уточни Петков. Той посочи, че структурите вече работят по очертаването на първите стъпки по подготовката на европейските и местни избори догодина.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)