Избрани Новини

Да помогнем на Криси!

Събират се средства за лечение на 12-годишната Кристияна, която е с тежка диагноза

Филмова прожекция и благотворителна изложба под надслов "Да помогнем на Криси" ще се състои в Регионален исторически музей - Благоевград на 27-ми юни от 17 часа. Организатори на проявата са черковното настоятелство на храм "Успение Богородично" в Бараково, Православният информационен център при Неврокопската Света митрополия и РИМ - Благоевград. Ще се прожектира документалният филм "Свети Лука Кримски".

Енориашите на храм „Успение Богородично“ в с.Бараково, Неврокопска епархия, събират средства за лечение на 12-годишната Кристияна, която е с тежка диагноза и се нуждае от лечение в чужбина. Ето писмото-обръщение:

Братя и сестри,

Едно прекрасно семейство от нашата енория е изправено пред тежко изпитание – дванадесетгодишната им дъщеря Криси има тумор в малкия мозък. След няколко неуспешни операции в България сега детето има възможност за операция в турска клиника, която дава сериозни надежди за успешно лечение. Нужната сума е 10 000 евро, която е непосилна за родителите, както и за нашата енория. Горещо ви молим да ни подкрепите в битката за един детски живот!

Дарителска сметка:

BG34UBBS80021451625210 

BIC: UBBS BGSF 

Десислава Ангелова Чанева 

PayPal: https://www.paypal.me/DesislavaChaneva

Енорията на църква „Успение Богородично“ в  с. Бараково, Неврокопска епархия



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)